Telefon: 0708958702

Veckobrev vecka 41 och 42

2023-10-09

Hej alla elever, föräldrar och medlemmar!
Här kommer ett veckobrev för de kommande veckorna samt lite information om vad som händer på vår fina klubb!

I torsdagskväll gick brandlarmet på NHRK!
Vi gjorde en utrymning av stallet och alla elever visades till vår uppsamlingsplats. Lyckligtvis var det ingen brand men en liten bulle som blev väldigt svart i mikron uppe i cafét.
TACK till alla elever som skötte utrymningen på ett föredömligt sätt, tack till er som hjälpte oss ridlärare med olika saker och såklart tack till kommunens fastighetsskötare och räddningstjänsten som var snabbt på plats. Verksamheten kunde återupptas och ingen skada skedd förutom på bullen. Skönt att våra övningar ger resultat i ”skarpt läge”!

Måndag 9/10 kl 08.00 öppnar anmälningarna till höstlovsaktiviterna på medlemsinloggen! Häng på låset, platserna är begränsade och brukar ha en strykande åtgång.

Klubben har Familjedag/Öppet hus söndagen 29/10 kl 12.00-15.00.
Kommer finnas Ponnyridning, Käpphästhoppning, Spökpromenad, Cafeteria och Second Hand-försäljning. Det är vår Ungdomssektion Cavaletti som arrangerar
SAVE THE DATE!

Säljer Bingolottos Adventskalendrar och snart kommer Uppesittarlotterna!
Stötta klubben genom att köpa Bingolotto i Cafét. Inom kort kommer vi också att starta upp en ny omgång av Newbody-försäljning. Passa på att köp dina julklappar av oss!

Önskemål från våra ridlärare:
KOM I TID när du skall rida! Vi ser en tendens att hästarna görs i ordning väldigt sent, ibland bara 5–10 minuter före lektionsstarten. Man skall vara på plats 30min innan lektionen börjar. Och snälla, ta av jackor/tröjor mm INNAN lektionen! Det är en stor säkerhetsrisk att sitta uppepå hästen och klä av sig, en ridlärare skall hålla i hästen i så fall och det tar mycket tid av er lektion.

Vad händer på ridskolan då?
Vecka 41:
Hästbyte!
Annars en väldigt lugn vecka på ridskolan.
Inga grupper förutom hoppgrupperna hoppar denna vecka.
På söndag 15/10 har Ungdomssektionen möte kl 11.00 i vårt café. Vill man vara med o hjälpa till med Familjedagen är man varmt välkommen till mötet!

Vecka 42:
En lugn vecka på ridskolan, hoppning fredag och lördag (Karinas grupper).

Helgen 21+22 okt är det SM i Mounted Games på vår utebana, kom o titta på en fartfylld tävling och heja på Sveriges/NHRKs lag!

Personalen NHRK