Telefon: 0708958702

Min insats – Städa Läktaren

Du kan själv bestämma en dag i slutet av månaden när du gör insatsen. Tänk på att det inte kan vara under pågående lektion eftersom hästarna kan bli skrämda, inte heller när det är någon stor tävling eller annan aktivitet som ska ske i manegerna (vissa tävlingar är utomhus, då funkar det). 
På vardagar innan lektionerna börjar eller någon söndag när det inte är inomhusaktivitet funkar bäst.

Skriv i meddelandet på Min ridskola när du anmäler dig vilket datum du tänkt att komma.

Det brukar finnas sopkvast uppe på läktaren och liten borste och skyffel inne på toaletterna. Om du saknar städsaker kan du hämta i tvättstugan nere på expeditionen. Glöm inte att ställa tillbaka efter dig.

Gå upp på läktaren och ta med sopsäckar och släng i den gröna soptunnan som står under 1:a trappan upp till läktaren.  Nya soppåsar finns i tvättstugan på expeditionen så du kan sätta i nya. Byt även om de inte är helt fulla.

Sopa såväl läktare som den stora ytan där uppe. Lägg ihop sittdynor i en hög på varje läktarsektion och vik ihop filtar och lägg  i högar.

Torka eller damma av borden på läktaren, ställ iordning stolar som flyttats på.
Om det står någon disk där ute så bär in den till cafét om det är öppet, annars ställ det alldeles utanför cafét så de enkelt kan plocka in det när de kommer.

Plocka upp och släng skräp i soptunnorna, samla ihop pantburkar, flaskor och lägg i bungen för pant, om det är vätska kvar i så häll ut det innan, inte så kul för den som pantar sedan om det är sörjig vätska kvar.

OBS! Lägg inte det ni sopat där man lägger pantburkar utan i en annan soptunna med påse i.

Tack för din hjälp!