Telefon: 0708958702

Ridskolan

Välkommen till en ny termin i ridskolan!

Ridskolan startar vecka 1, tisdag 2/1 Terminen pågår fram till v 24 fredag 14/6

Första lektionsdag är tisdag 2/1 och om vi inte haft någon dialog under hösten är det samma tid och grupp som under hösten ni skall rida i. Som vanligt gäller att man är här ca 30min innan lektionsstart.Rider inte:
Trettondagen 6/1Långfredagen 29/3Påskafton 30/3Annandagpåsk 1/4
1:e MajKristihimmelsfärdsdag 9/5Nationaldagen 6/6

För övrigt ridning varje vecka.Ridning på alla skollov och att det är viktigt att avboka om man inte kommer, avboka även när det är teori så vi vet hur många vi ska planera för.Ridning Hoppas du är nöjd med din ridning och att vi får se dig här när nästa termin börjar igen!Tider

Kom i tid till din lektion!  Du ska vara här en halvtimme innan din lektion börjar för att i lugn och ro kunna göra i ordning din häst.  Undantag kan göras i Nyb I där lektionen startar med teori, kolla med er ridlärare.Tänk på att alla elever blir påverkade om lektionen inte kan starta i tid. Det är inte bra, varken för dig eller för hästen att stressa.Om lektionen riskerar att bli sen pga att övriga elever får vänta på dig kan instruktören neka dig att deltaga på lektionen.Det räknas som lektionen börjar när manegedörren öppnas, så att leda in hästen, fixa stigbyglar, sitta upp mm. ryms inom själva lektionstiden.Detsamma vid avslut av lektionen, räknas uppställning på medellinjen & avsittning med.