Telefon: 0708958702

Min insats

Regler gällande Min insats VT 24

OBS! En del nya regler läs tydligt!
Vi välkomnar våra medlemmar att hjälpa till i vår ideella förening, så att vi kan bedriva vår verksamhet på ett positivt sätt.  För att minska våra kostnader och öka våra intäkter har styrelsen sedan tidigare beslutat om ett arbetsprojekt s.k. ”Min Insats”. Detta för att kunna hålla medlemmarnas avgifter nere och ändå få ekonomin att gå ihop. För varje aktiv medlem gäller en obligatorisk arbetsinsats om ca 5 timmar per termin.
Lägsta ålder är 12 års annars är det lämpligt att ta med en förälder. Föräldrar med två eller flera barn under 12 år (kalenderår) behöver endast göra en insats per familj gällande barnen under 12 år. Pensionärer från 65 år och uppåt är undantagna från 1 insats, Tävlingsfunktionärer som är oerfarna får lätta uppgifter och vi lär upp er på plats.

Vi hoppas att du ska tycka att det är roligt att jobba i vårt gäng av rid elever, privatryttare, personal, styrelse och övriga, alla som vill hjälpa till är välkomna. Vi hoppas att kunna genomföra många roliga aktiviteter och hoppas att de flesta väljer att göra en insats istället för att köpa sig fri och naturligtvis får du gärna hjälpa till ett extra tillfälle.

Aktiv medlem
Om du eller ditt barn rider på ridskolan, aktiv i ridskolans aktiviteter eller står på eller använder anläggningen på något sätt, samt privatryttare som är licensierade med tävlings rabattkontraktet eller står på anläggningen.Min insats gäller alla elever som rider på ridskolan: 1 x ca 5 timmar/ termin + Bakning enligt separat bakschema
Min insats Privatryttare inhyrda på anläggning 2×5 timmar
Övriga aktiva 5 timmar

OBS! Ibland kan ett pass bli ngt längre än 5 timmar pga. av starter på antal starter på en tävling eller liknande. Tänk på att du behöver vara med hela passet på en Blåbärshoppning, så inte rätt uppgift att välja som Insats om ditt barn ska starta. Däremot kan en hjälpande hand tacksamt tas emot när du ändå är där.

Anmälan görs via “Min ridskola” där de olika aktiviteterna kommer att läggas ut. Det är först till kvarn som gäller på de aktiviteter som läggs ut. Min insats ligger under kurser, Du är själv ansvarig att boka in dig.

Köpa sig fri dyrare efter siste februari
Du kan välja att köpa dig fri för 600 kr om du själv anmäler det via  “Min ridskola” och samtidigt swishar in 600 kr på 123 354 64 62 och skriver Insats och namnet på den det avser, senast siste februari.
Om du inte anmält till en uppgift under terminen eller själv betalt in senast siste februari så kommer du bli fakturerad ett högre belopp 700 kr längre fram.

Insatser i början av året:
Vi kommer att försöka få ut alla insatser för terminen redan i slutet av januari, senast i slutet på februari så att alla kan se och boka något innan man annars kanske vill välja att köpa sig fri för det lägre beloppet.

Nytt:
Gällande de insatser som är självständiga eller om du inte tycker att det står så mycket information på medlemsinloggen så gå i första hand in på hemsidan www.nhrk.se  under ”Min insats” Lathund och se om du själv kan hitta svaret där. Tyvärr är text man kan skriva på “Min ridskola” ganska begränsad i systemet. 

Licensierade ryttare har möjlighet att skriva på ett klubbkontrakt
Det innebär att du har en klubbrabatt på din startavgift
på hemmaplan om du gör 1 insats per termin.
Du som inte skrivit på något kontrakt får inte del av den rabatten. Du ansvarar själv för att skriva på och maila in kontraktet till tavling@nhrk.se i god tid för tävlingssäsongen. Du ansvarar själv för att boka in din insats som alla andra medlemmar. Om du väljer att inte skriva kontrakt så maila eva@nhrk.se så bockar jag ur insatsen för det här året.

Förtydligande:
Om du gör en Insats som inte tillhör det man kan boka över “Min ridskola”, så behöver den du ha kommit överens med (personal alt. styrelse) ge sitt godkännande och maila mig på eva@nhrk.se  Be att få en kopia på mailet som skickas till mig, så du ser att det är skickat. Även du som varje termin har samma uppdrag eller har reklamskylt per år behöver du maila när det är ny termin Det är ditt ansvar att se till att du blir registrerad i tid. 

När det gäller specifika frågor om insatsen tiderna och uppgifterna den dagen hör av dig till respektive ansvarig som står i “Min ridskola” på den uppgift du ska ha eller kolla först efter om det finns en lathund på hemsidan.

OBS!
Anmäl sker via “Min ridskola” ej genom mail. Nordhallands ridklubb. Självklart får du höra av dig om du inte lyckas komma in på “Min ridskola” så får lotsa dig.
OBS! Kom ihåg lösenordet du väljer, det finns ingen funktion glömt lösenord. Har du glömt ditt lösenord så maila Eva så får jag nollställa ditt lösenord så du kan göra som vid 1a tillfället använda 10 siffrigt personnummer som användarnamn och de 4 sista siffrorna som lösenord.