Telefon: 0708958702

Veckobrev vecka 35 och 36 2023

2023-08-28


Hej alla elever, föräldrar och medlemmar!

Nu har ridskolan varit igång i nästan två veckor och vi har nästan kommit in i våra vanliga rutiner. Alla hästar mår bra, väldigt roligt är att Freestyle är frisk och ska jobbas igång nu!

Vi har gjort några ändringar för lördagseleverna, ni har fått separat mejl om detta. Våra ridlärare Wilma och Anna kommer att jobba på vardagar framöver och Annas grupper kommer att få Steffi Åström som ridlärare from 26/8. Wilmas grupper kommer att ha Karina Bohlin jämna veckor och Tilde Ahlstedt ojämna veckor. I morgon 26/8 har Wilma sina grupper för sista gången.

Lite information om vad som händer de kommande veckorna:
I helgen 26+27 Aug: dressyrtävling på våra utebanor. Mycket bilar, folk och hästar i rörelse på anläggningen och parkeringen. Passa på att beundra de fina ekipagen! Wilmas grupper har hoppning i morgon.

Vecka 35:
Nya Vuxenelever börjar. Ridskolan har hoppning onsdag och torsdag.
Helgen 2+3/9 hopptävlingar för ponny på våra utebanor.

Vecka 36:
Ridskolan har hoppning måndag och tisdag.
Lördag 9/9 teori för Steffis grupper, info kommer.
Söndag 10/9 Blåbärshoppning kl 09.00.

*Cafét öppnar from v.36, kika gärna in i vår Second Hand-hörna samt köp gärna cafékort för att slippa Swishavgift!
*Introkvällar 29/8, 5/9 och 7/9 kl 18.30-20.00. För nya vuxenelever samt föräldrar till nya juniorelever, se anslag i stallet samt info/anmälan på Medlemsinloggen.
*Föreläsning “Psykisk ohälsa hos våra ungdomar” Inbjudan Mia Börjesson
*Smittskydd! Tänk på att byta kläder samt tvätta hjälm, stövlar mm om du rider i flera stall. Egna borstar, schabrak, grimmor mm tillåtet om dom endast används på våra hästar!

Vi önskar er alla välkomna (tillbaka) till ridskolan och vår fina klubb!

Personalen NHRK