Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK för vecka 43 och 44

2023-10-24

Hej på er alla!
Dags för ett nytt veckobrev med info om vad som händer på klubben och ridskolan.

Vecka 43:
Vi sätter upp önskelistor för hästbyte. Det är hoppning på onsdag och torsdag denna vecka. På lördag 28/10 har vi en Blåbärshoppning med Halloweentema och alla lördagsgrupperna har teori. OBS att ni som rider på lördag har er teori på måndag eller onsdag vecka 44, se nedan!

Vecka 44:
TEORI HELA VECKAN! Vi anordnar två öppna Clinics och man väljer själv vilken man vill vara med på! Måndag 30/10 kl 18.00-19.30 eller onsdag 1/11 kl 18.00-19.30 och man får självklart vara med på båda!
Ämnet på måndagen är fortfarande inte helt fastställt men troligen Dressyr.
På onsdagen blir det en fartfylld och intressant clinic om voltige! Ingen föranmälan behövs och cafét kommer såklart att vara öppet.
Vi kommer att sätta upp information om teoriveckan på vår whiteboarden i stallet också.

De enda grupperna som rider vecka 44 är hoppgrupperna på onsdag 1/11. Ni har ändrade tider denna dag: Hästgruppen rider kl 15-16 och Ponnygruppen rider kl 16-17.

För övrigt har vi några saker att informera om:
ALLA ridskolehästarna skall nu ha täcken på sig på natten! Kolla på listan om du är sista ryttare på hästen och sätt då på täcket efter din lektion.
Vi uppskattar också om man mockar åt sin häst, antingen medan man väntar före lektionen eller efteråt innan man åker hem.
Och självklart kommer man i god tid före sin lektion, minst 30min innan skall man vara här!

Vi har platser kvar på våra läger och kurser på lovet, kika på medlemsinloggen!
Om ni önskar något speciellt läger eller kurs, tipsa oss gärna så ska vi försöka ordna det. Vi vill ju att kurserna ska bli fullbokade! 😊

Familjedag med Halloweentema söndag 29/10 kl 12.00-15.00, Fri entré, Ponnyridning, Käpphästhoppning, Spökpromenad mm.

Sista uppsägningsdag inför vårterminen senast 15/11 till eva@nhrk.se Vill du byta dag eller grupp, mejla förfrågan till ridskolan@nhrk.se

Vi anordnar Ridkalas på söndagar! Vill du få info eller boka ett kalas, mejla ridskolan@nhrk.se

Om ni tar bilder eller filmer på ert barn eller din kompis i stallet eller i ridhuset, tänk på att inte ta bilder på andra elever, ridlärare eller stallvärdar utan att fråga om det är okej!

Julklappstips:
Köp ett presentkort i år och rid privatlektion under 2024 så bjuder NHRK på 10 minuter extra lång lektion! Beställ presentkort hos eva@nhrk.se

Vi önskar alla en härlig hösthelg i kylan och stormen!

Personalen NHRK