Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK 240308

2024-03-11

Hej alla medlemmar!

Här kommer lite information om vecka 11 + 12:

Vecka 11:
Lugn vecka på ridskolan, inga grupper har teori och det är hoppning för våra onsdags och torsdagsgrupper.
Lördag 16/3 skall den ordinarie personalen åka i väg på kurs så alla lördagsgrupper kommer att ha vikarie den dagen.
P&J söndag 17/3, anmälan på TDB under arrangemang.

Vecka 12: 
Hoppning för måndags-och tisdagsgrupperna samt lördag för Ammies grupper.
På måndag 18/3 kl 08.00 öppnar anmälan till Blåbärshoppningen som är 14/4.

Vi kan med kort varsel besluta om att vissa grupper inte skall hoppa även om det står på schemat och vi kommer fortsättningsvis att vara MYCKET restriktiva med att boka in igenridningar och privatlektioner.
Vi har dessvärre 7 hästar som är konvalescenter eller inte går sin fulla kvot vilket gör att vi måste vara extra rädda om de som fortfarande jobbar och som måste täcka upp för sina skadade kompisar.
Lyckligtvis är Sune och Szako under igångsättning och Freestyle kommer att kunna gå lite mer framöver men läget är fortfarande mycket ansträngt och vi får verkligen pussla för att hästarna skall räcka till!

Under påskhelgen har klubben tävlingar och det behövs funktionärer till Påskafton och Påskdagen, anmälan på Medlemsinloggen! Där finns många uppgifter man kan anmäla sig till och göra Min Insats för vårterminen och hjälpa klubben med ideell arbetskraft.

Vi har läger och kurser för nästan alla nivåer på påsklovet, information om lägren finns på whiteboarden i stallet, på vår hemsida och sociala medier samt på Medlemsinloggen.

Fram till påsk kommer vi också att sälja blommor som levereras under påskveckan. Stötta klubben genom att beställa dina påskblommor via länken https://kunder.tulpankungen.se/shop/213794

Nu önskar vi er en härlig vecka och väl mött i stallet!

Personalen NHRK