Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK 24/5-2024

2024-05-28

Hej på er!

Äntligen, ett veckobrev från NHRK! 😊

Vi har haft väldigt mycket att göra de sista veckorna och då ridskolan varit stängd ett tag har vi också pausat med veckobrevet. Vi har gjort utskick och mejlat berörda elever angående den aktuella situationen vid behov i stället.

Sen vi hördes av sist har det i alla fall hänt en massa roliga saker trots hästsmittan:
NHRK har äntligen blivit med ny verksamhetschef! Personen kommer att presentera sig närmare inom kort och kommer att börja arbeta här under sommaren för att tillträda den 5/8. Vi är så jätteglada och önskar vår nya chef varmt välkommen!!

Vi önskar även vår nya ridskolehäst Patrick välkommen! Han är en 6-årig Irish Cob, supercool och lugn och har redan börjat gå med på enstaka lektioner.

En annan rolig nyhet är att vår styrelse ingått avtal med Hööks som leverantör till våra klubbkläder! En jacka och en väst kommer att finnas och vi skickar mer information om hur man beställer mm.
Så roligt att vi äntligen har snygga klubbkläder att representera vår fina klubb i!

Hööks kommer att besöka oss på vår clinic 6/6, passa på att titta på kläderna då! Om vi beställer 20 plagg tillsammans får vi ner priset med 20%.

Vår clinic i fälttävlan 6/6 som vi informerat om tidigare startar den kl 15,00 med insläpp från 14.00 MEN från kl 12.00 har vår ungdomssektion anordnat en klubbdag för våra medlemmar!
Det utlovas ponnyridning, poängpromenad, käpphästhoppning, brännboll, café och mycket annat!
Så vår nationaldag firas allra bäst hos NHRK! I samarbete med bla Pontus Hugosson,
RF-SISU Halland och Hööks!

De sista veckorna på ridskolan kommer att genomföras på exakt samma vis som vi gör nu, de flesta grupperna går som vanligt men ni som får göra undantag, tex att gruppen är inställd eller delad fortsätter med detta terminen ut. För LÖRDAGSELEVERNA gäller att terminen slutar 8/6 vilket blir Annas/Tildes grupper som rider då och för Idas (Karinas) grupper rider ni er sista lektion 1/6, vecka 22.

Vi arbetar nu för fullt med höstens grupper och schema, det är många som vill byta dag eller grupp och vi kommer att informera er alla inför kommande termin.

Vi hoppas att vi får träffa riktigt många av våra medlemmar på Klubbdagen och Clinicen på nationaldagen!

Med vänliga hälsningar Personalen NHRK