Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK 231215

2023-12-18

Hej alla medlemmar!

Nu kommer årets sista veckobrev och det kommer att finnas en hel del information att läsa igenom! Ridklubben tar inte jullov utan hästarna måste ha mat, skötas om och få motion. Därför behöver vi be om hjälp!

Finns det några hästkunniga medlemmar som kan tänka sig att jobba i stallet 07.00-15.00 på julafton, juldagen eller nyårsdagen? Vi har fått akut personalbrist och behöver täcka upp dessa pass snarast. Det finns en ordinarie helgpersonal på plats men minst en ytterligare person som hjälper till med att fodra, mocka, släppa ut och ta in hästar och sköta om stallet. Om det är flera som är intresserade kan dagarna delas upp så man jobbar halvdagar. Anmäl ert intresse till mailto:anna.berntsson@nhrk.se om du kan tänka dig att hjälpa oss, självklart bockar vi av Min Insats för 2024.

Behöver oxå någon som skulle kunna hålla i en Käpphästhoppning och representera klubben fredagen den 5/1 kl 11-14 i Kungsbacka Sporthall. Vi har käpphästar och hinder att hämta här, mer info och anmälan görs till mailto:ridskolan@nhrk.se och det är såklart också giltligt som Min Insats för 2024.

Det finns nya jullovskurser att anmäla sig till för juniorer, kanske ett bra julklappstips! I stället för ett dyrt tredagsläger har vi nu tre kortläger med intensivlektion i dressyr/markarbete för 575kr, kl 10-13. Anmälan och info på medlemsinloggen. Vi kommer oxå att ha HyraHäst på annandag jul 26/12, det kommer att läggas in på medlemsinloggen efter helgen!

Vill du bli skötare på en av ridskolehästarna eller kanske stallvärd nästa termin? Då är du välkommen att komma till cafét 27/12 där vi har en träff inför nästa termin. OBS föranmäl dig till mailto:ridskolan@nhrk.se så vi vet hur många som kommer.

Ridskolan vecka 51:
Hoppning måndag och tisdag, på onsdag 20/12 har Idas grupper teori, mer information kommer i separat mejl.
Lektioner även lördagen 23/12 som vanligt.

Ridskolan vecka 52:
Inga lektioner måndag 25/12 eller tisdag 26/12, lektioner som vanligt onsdag-lördag.
Hoppning onsdag och torsdag.
Julkurser onsdag-fredag, se info ovan.
Måndag 1/1-24 är det ingen ridskola, inte heller lördag 6/1 men övriga vardagar är det ridskola som vanligt.
Vi håller fortfarande på att flytta en del elever och fylla på i våra grupper. Har du frågor om grupper, tider eller annat inför nästa termin är det bara att mejla oss mailto:ridskolan@nhrk.se

Avslutningsvis vill vi önska alla våra underbara medlemmar, elever, föräldrar, inackorderingar och alla andra en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR så hörs vi igen 2024!

Personalen NHRK

Jultomten Christmas Tecknad Karaktär-vektorgrafik och fler bilder på  Jultomte - Jultomte, Jul, Serier