Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK 14 juni 2024

2024-06-14

Hej på er!

Vårterminens sista veckobrev! Idag är det sista lektionsdagen för terminen och på söndag avslutar vi med en SommarBlåbärshoppning!

Tänk vad tiden går fort, det var ju snöstorm för inte så längesedan…  Efter en minst sagt turbulent termin med halta hästar, Streptokocksmitta och stängd ridskola, personal som börjat och slutat igen med vikarier som följd ser vi fram mot några veckors sommarvila för både hästar och personal!
Men vi blickar redan framåt mot höstterminen och väntar med spänning på att vår nya verksamhetschef Malin skall börja hos oss! Arbetet med schema och grupper är i full gång, några har vi fortfarande en dialog med men de flesta har fått plats i nya grupper efter önskemål. Vi har inte gjort några större schemaändringar men ALLA grupper kommer att få ett mejl någon gång under sommaren där vi tydligt informerar vilken tid som gäller till hösten, även om gruppen har kvar sin “gamla” tid.

På måndag 17/6 börjar vårt populära 3-dagarsläger för juniorer, på kvällarna har vi Allroundkurs för vuxna och på torsdag före midsommarafton rider våra skötare iväg hästarna till ett nästan 5 veckor långt sommarbete på “hemlig ort”. Även om ni vet vart hästarna går och känner igen dom är dom på privat mark och markägaren uppskattar om det inte går in okända människor på deras marker och in i hagarna!

Ridskolan startar igen vecka 33 för alla som redan rider hos oss, vecka 34 för nya juniorelever och vecka 35 för nya seniorelever. Detta för att vi inte får hem alla hästar samtidigt utan några kommer lite senare.

Hittelådan inne på kontoret är välfylld efter terminen, saknar du något plagg får du gärna komma o kika. Vecka 26 när vi har städvecka slängs det som inte kan säljas i vår second hand-hörna i cafét.

Det finns platser kvar på våra läger och kurser vecka 32, information och anmälan på medlemsinloggningen Min Ridskola

Kontoret kommer att vara bemannat tom v.27, därefter svarar vi endast sporadiskt på mejl och samtal tom vecka 31!

Till sist hoppas vi att ni alla får en riktigt härlig sommar, till er som valt att sluta på ridskolan säger vi TACK för att vi fått ha er som elever, till våra inackorderingar som flyttar säger vi LYCKA TILL på era nya stall och till er alla andra säger vi VÄLKOMNA TILLBAKA i augusti!

Med vänliga hälsningar Personalen NHRK