Telefon: 0708958702

Nhrk Min insats och Ryttarmärkesteori

2024-05-21

Min insats VT 24 & Märkesteori from Jun 2

OBS! Detta är ett massmail som går ut till alla medlemmar även till dig som redan gjort din insats eller inte är en medlem som räknas som aktiv.

Vill börja med att tacka alla er som redan gjort Min insats och även er som stöttat på olika sätt med bidrag och hjälp med allt som varit med smittan på anläggningen.

Tack för tålamod och förståelse till er där insatser blivit inställda, såsom t ex tävlingar eller annat under stängningen, vi skulle nu behöva att ni väljer någon av de återstående insatserna istället, det finns fortfarande en hel del att välja på.

Detta gäller även er som inte anmält er till något och inte heller Swishat 600 kr

Ni kan gå in och läsa och anmäla er på medlemsinloggen 

Här nedan är lite exempel:

  • Mocka ur boxar, 19 eller 20/6
  • Funktionär eller café på clinicen 6/6
  • Arbetsdag på klubben 7/6
  • Städa toaletter olika dagar under juni månad
  • Köra hösilgeplast
  • Städa personalrummet nu i slutet av maj
  • Skänka en gräsklippare (kan även vara begagnad)
  • Köpa 2 st insektsspray Ultra Shield eller Centaura se på bilen om du är säker på vilken sort

Du kan fortfarande välja att stödja oss ekonomiskt med 600 kr istället för insatsen, swisha till 123 354 64 62 skriv insats och namn på eleven i meddelandet, Swisha isåfall nu.

Har du ett företag eller känner ngn som har det som vill sponsra med en reklamskylt hör av dig till eva@nhrk.se så skickar jag villkoren

Om du inte kan ngt av de tillfällen som är kvar kan du välja att klicka i på medlemsinloggen att göra en extra insats Ht 24. Du får då bevaka och göra 2 st och skriva i meddelandet gäller VT 24 när du sedan bokar.

OBS!
Mejla
inte om vilken insats du kan göra, anmäl via medlemsinloggen! 
Väljer du att inte göra något av följande alternativ kommer du att bli fakturerad 600 kr + 100 = 700 kr i expeditions och faktureringsavgift i slutet av terminen.

Första tillfället 28/5, Hästkunskap och ryttarens balans Andra tillfället Hästens dagliga behov, lagarbete & inverkan vid ridning,
Carina som arbetar som instruktör på klubben är även dressyrdomare och tränare, så missa inte dessa tillfällen till gedigen kunskap.

Anmäl via medlemsinloggen 

Ha en underbar dag i solen! Eva, Nhrk