Telefon: 0708958702

Veckobrev från NHRK 22/2-2024

2024-02-22

Hej alla medlemmar!

Vecka 8 redan och visst har det blivit lite ljusare på kvällarna?
Hästarna tappar massor med päls och är oxå lite mysigt leriga nu när snön försvunnit.

Vi har kommit tillbaka till vardagen efter en späckad sportlovsvecka, vi har hunnit med Blåbärshoppning, Clinic i Miljöträning, läger och kurser, privatlektioner och också en del sjukbesök med våra hjältar, lektionshästarna! Lyckligtvis ser prognosen bra ut och vi hoppas att åtminstone Sune, Szako och Toppen snart är tillbaka i verksamheten. Carl har undersökts med magnetröntgen och skall få fler behandlingar så han är borta ett tag till.

Denna vecka är det ju Gothenburg Horse Show, många av er kommer säkert att gå dit och så även vi. Så en del grupper kommer att ha vikarier bla ikväll och på lördag. Det är oxå önskevecka, listor sätts upp på whiteboarden.

Vi har planerat klart våra Påsklovsaktiviteter, det kommer att finnas något kul för alla! Info finns på hemsidan, sociala medier och på Medlemsinloggen. Affisch sitter även på whiteboarden i stallet.
Vi kommer att ha en Blåbärshoppning efter påsk, 14/4 och vill påminna om att det är BINDANDE ANMÄLAN till våra Blåbärshoppningar. Anslag om Blåbärshoppningen kommer upp inom kort.

Vi har också gjort några uppdateringar i både lektionsschemat samt teorischemat, kika gärna i stallet eller på hemsidan vad som gäller för din grupp.

Tänk på att parkeringen närmast stallet (där husvagnen står) är till ENDAST för personal samt de som har/rider privathästar. Elever måste ställa sig på stora grusparkeringen/fotbollsplanen. Detta för att minska trafiken nära stallet där vi går med hästarna! Det är inte heller tillåtet att parkera vid medlemsstallet/stallplan utanför manege B.

Sen undrar vi om det är någon snäll medlem som kan skänka en dammsugare till oss? Ny eller begagnad spelar ingen roll, den skall vara tålig, stark och klara av att suga upp allt bös vi drar in i vårt kontor! 😊 Mejla ridskolan@nhrk.se om du kan hjälpa oss!

Och vad händer då på ridskolan framöver?
Idas onsdagsgrupper har vikarie Tilde tom v.11 då Ida är iväg på APL-praktik.

Vecka 9:
ÅRSMÖTE 27/2 18.30 i cafét!

Vi hoppas på stor uppslutning, det är ni medlemmar som har bestämmanderätten i klubben och kan vara med och påverka vår verksamhet! Ridskolan har hästbyte, annars en lugn vecka utan hoppning eller teori.

Vecka 10:
Tisdag 5/3 har Ankis vuxengrupper teori, sep info kommer till er. Hoppning för fredagsgrupperna samt lördag Karinas grupper.

Personalen NHRK