Telefon: 0708958702

Inlägg från Valberedningen NHRK

21 DEC 2022 07:48

Hej kära föreningen! 

Nu håller vi på att avrunda år 2022 och ett nytt verksamhetsår står framför oss, fullt med härliga möjligheter för vår förening. Du/ditt barn är med i en fantastisk förening som tillsammans med personalen ser till att vi får en fin plats för alla medlemmar och personal.  

Det är vi tillsammans som skapar detta ställe, och vill du ha möjlighet att påverka och bidra mer än du gör idag så är du varmt välkommen att söka en plats i vår styrelse. Det är otroligt värdefullt för föreningen med engagerade medlemmar som vill bidra på detta vis, och alla besitter vi någon kompetens som kan komma föreningen till nytta. Som en del i styrelsen ges man inblick och funktion i utvecklingen av föreningen, vilket är väldigt roligt och lärorikt. Och man ges möjlighet att påverka såklart!  

Blir du nyfiken på vad det innebär att vara med i styrelsen är du varmt välkommen att höra av dig till oss i valberedningen så berättar vi mer!  Och tveka nu inte med att höra av dig, under januari behöver vi din intresseanmälan.  

Vänliga hälsningar Cecilia och Linnea 

Cecilia Wetterqvist, cqvist@yahoo.com; 0708-855659
Linnea Söderström; linnea.soderstrom83@gmail.com; 0702-329283

images (1).jpg